Babaváró program

“Az anyaság a legszebb hivatás a Földön. Lelke mélyén minden nő álma egy aprócska lélek lehívása, hogy taníthassa, hogy tanulhasson. Hiszen a gyermekeink a legnagyobb tanító mestereink.” Bakos-Matus Vivien
Sokan tudjátok rólam, hogy hivatásom egyik legszebb része a meddőség- és termékenységi problémák oldása, amit hosszú évek munkája során hívtam életre. Ez az én szerelemgyümölcsöm: a Babaváró program.
Rengeteget tanultam, tapasztaltam a témában és örömmel jelenthetem be, hogy ma már dúlaként is mellettetek állok egészen a szülésig, ha szükségetek van a támogatásomra, így ezt az élményt is a segítségemmel tapasztalnátok meg.

Nem vagyok orvos, ezt fontos tudnod, viszont hiszem, hogy nagyon sok betegség, termékenységi probléma bizony lelki eredetű. Ezek kioldására fejlesztettem ki a saját programot (tanult és született
képességek kombinációjából), a Babaváró kezelést. A Theta Healing ® technika segítségével megnézzük, hol akadtál el, milyen mélyen gyökerezik a termékenységi probléma.

Hogy mik lehetnek ezek?
Rengeteg dolog. Mióta a hivatásom végzem elég széles a paletta, amikkel találkoztam: pl. szüléstől való félelem/halálfélelem, félelem a
sikertelenségen, „elég jó anya vagyok-e ahhoz, hogy egy kis lélek engem válasszon”, előző életekbeli negatív minták (gyermek elvesztés, vagy gyermekként hátra hagyás, neheztelés, beteg gyermek születése, korai halálozása stb.), előző rosszul megélt párkapcsolatok mintái, korábbi abortusz, vagy vetélés, a saját nehéz születésünk stb.

Miután közös munka során kioldottuk a negatív berögződéseket, mintákat, jöhet az újra programozás.
A program következő része energetikai minták elengedéséről, oldásáról és tisztításáról szól. Tisztítom a sejtmemóriaterületeket, a szakráliscsakrát, így felkészül az energiatest is a befogadásra.
Jelenleg Zalaegerszegen vagyok személyesen elérhető, de online, telefonon, Messenger vagy Skypeon is tökéletesen működik minden, így nem szükséges a személyes találkozó. A lényeg az élő hang, hogy tudjunk kommunikálni. Van, akinek 1 kezelés után már jött a baba, van, akinek kicsit többet kell várnia a kis csoda megérkezésére. Minden eset más.
Ha készen állsz változtatni és elengedni korlátozó mintáid, várlak szeretettel Babaváró programomon!

Éljenek a Padma Babák!