IET ® Integrált Energia Technika – Az energiamező angyalai tanfolyam

Az IET ® egy beavatás alapú energiaterápia rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Okatói szint. IET ® oktatást és beavatást, csak hivatalos, bejegyzett Mester-Oktató tarthat és végezhet!

Az IET® Energiamező Gyógyító Angyalai tanfolyam során a 9 gyógyító angyal általi gyógyító energiákban részesülsz. Minden angyalnak saját gyógyító ajándéka van, úgymond specifikusan tudnak segíteni minket a gyógyulás, fejlődés útján és minden angyal 1-1 sejtmemória területhez kapcsolódik.

Segítségükkel feloldjuk a szívfájdalmat, a bűntudatot, a félelmek energetikai lenyomatait, a haragot, a dühöt, a stresszt, bizalmatlanságot, kényszereket stb. Miután ezek kioldásra kerültek, pozitív érzéseket kapunk a helyükre.

A tanfolyam alatt megismerjük mind a 9 gyógyító angyalt és megtanuljuk, hogyan lehetséges velük kapcsolódni az angyali szívkapcsolat módszerrel, továbbá minden angyalhoz bemutatom a speciális meghívó imát.
A megszerzett tudásod, tökéletesen beilleszthető a hétköznapjaidba, akkor is, ha nem foglalkozol hasonló tevékenységgel, hiszen Önmagad gyógyítására is alkalmas a módszer.

Sok szeretettel ajánlom Neked ezt a tanfolyamot akkor is, ha már foglalkozol bármilyen energiagyógyászati módszerrel (Reiki, Metamorf masszázs, Theta Healing stb), mert tökéletes kiegészítője lehet praxisodnak, egy teljesen új dimenziót megnyitva előtted!

Az IET ® egy olyan energiaterápia rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

Az induló tanfolyamokat az aktuális események között megtalálod.