Metamorf masszázs

Leszületésünk alatt számos különböző hatás ér bennünket, amik a tudatunk mélyén raktározódnak. Ezek lehetnek megaláztatások, szégyenérzet, lelkiismeret-furdalás, traumák, sokkok. Bár tudatosan már nincsenek jelen, de a lélek elraktározza őket és teherként, lelki sérülésként viszi tovább, marcangolja a lelket belülről. Ezek azok, amik gátolnak az egészséges áramlásban, kihat az életterületeinkre, sőt testi problémákat is generálnak. Akadályozza a szeretetteljes élet elérését. Előfordulhat miattuk érzelmi-értelmi defekt, frusztrációs, önértékelési zavar, viselkedésbeli problémák.

A metamorf masszázs egy gyengéd blokkoldó technika. Számos betegség ellen hatásos lehet: cukorbetegség, autoimmun betegségek, allergia, asztma, oldja a pszichoszomatikus tüneteket, végtaggörcsöt, csökkenti a hajhullást, oldja a stresszt stb. A kezelés során a gerinc reflex pontjait hozzuk működésbe.
Maga a technika nem kifejezetten masszázs, hiszen csak apró érintéseket alkalmazunk a lábfejen, kézfejen és a koponyán.

A kezelés alkalmazható gyermekeken is, persze nem árt, ha már akkora, hogy kibír 45 percet egy helyben fekve.😇🌞
Nem ütközik semmilyen más kezeléssel. Teljesen biztonságos a használata.

Semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamhoz. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló területen dolgozik, akár masszőrként, gyógytornászként, vagy csak magán, illetve a családon szeretné alkalmazni. Könnyen elsajátítható, biztos tudást adok át a tanfolyam során, ahol a hangsúly a gyakorlati részen alapszik. A mozdulatok könnyen elvégezhetőek Önmagunkon is, így a saját kezelésünkre, blokkoldásunkra is alkalmazhatjuk! 😇🌈🌞

A nálam szerzett tudást azonnal hasznosíthatod! Alkalmazhatod a családon, barátokon, akár magadon is!

Előfeltétele nincs! Nem kell, hogy legyen semmilyen extra képességed, csak a jókedved és a nyitottságod!😇🌈🌸

A férőhelyek száma korlátozott, maximum 6-8 fő! Így, ha mindenképp szeretnél ott lenni, mielőbb foglald le a helyed! ☯ 💜 ☯

A tanfolyam díja: 22.000 Forint.
A helyedet a tanfolyami díj előre utalásával tudod biztosítani.
Utalás beérkezésének határideje: tanfolyamot megelőzően 5 munkanappal.

Ha mégsem tudnál részt venni, ez az összeg felhasználható másik időpontban is, vagy bármely más tanfolyamomon, terápiámba beszámítom.

A tanfolyamon jegyzetet biztosítok és a végén oklevelet adok át!

Várlak szeretettel Téged is, ha részt vennél ebben a csodálatos utazásban!