Metamorf masszázs

Mi a metamorf masszázs és mitől különleges?

A metamorf masszázs egy finom blokk oldó technika.
Leszületésünk alatt ugyanis számos különböző hatás érhet bennünket, amik a tudatunk mélyén raktározódnak. Ezek lehetnek traumatikus élmények is, például megaláztatások, szégyenérzet, lelkiismeret-furdalás, sokkok.
Bár tudatosan már nincsenek jelen, de elraktározza őket és teherként, lelki sérülésként viszi tovább, marcangolja a lelket belülről. Ezek azok, amik gátolnak az egészséges áramlásban, kihat az életterületeinkre, sőt testi problémákat is generálnak. Akadályozza a szeretetteljes élet elérését. Előfordulhat miattuk érzelmi-értelmi defekt, frusztrációs, önértékelési zavar, viselkedésbeli problémák.

A metamorf masszázs elvei szerint a problémákat három idősíkról hozhatjuk:

előző életek

méhen belüli időszak (fogantatástól megszületésig)

jelen élet múltja (megszületésünktől a mai napig tartó időszak)

Hozhatunk előző életből rossz élmény, vagy magzati korban elszenvedett sérülést (édesanya megélései a várandósság és a szülés alatt, a tőle átvett negatív élmények), illetve a jelenlegi életben átélt életesemények, amikre akár már nem is emlékszik az illető.

Maga a metamorf masszázs elnevezés a mematorphosis (metamorfózis) görög szóból ered, ami átalakulást, átváltozást jelent. Alighanem az egyik leggyengédebb lelki blokkoldó technika, amit korhatár nélkül, akár kisgyerekeken is végezhetünk (feltétel, hogy bírjon feküdni háton 45-60 percet).

A masszázs nem is kifejezetten masszázs, hiszen gyengéd érintéseket tartalmaz a lábfejen, kézen, és a fejen, stimulálva a gerinc reflexpontjait.

A kezelés maga teljesen fájdalommentes, veszélytelen és ruhában történik masszázságyon, vagy arra alkalmas fekhelyen, ahol a kliens jól hozzáférhető az érintett testrészeken.

Használatával elérhető:

a harmonikus élet

pozitív életszemlélet

egy tudatosabb élet kialakítása

megszabadít a korlátozó mintáktól, blokkoktól, berögződésektől.

megszabadít a korlátozó mintáktól, blokkoktól, berögződésektől.

Feloldja a félelmeket, gátlásokat.

Feloldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

Rendszeres használatával az alábbi területeken segíthet: 

gyomorfekély

tick

végtaggörcsök

cukorbetegség

allergia

migrén

depresszió

szívritmus zavar

vérnyomás problémák

izzadás

Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek

megszűnhetnek:

az emésztési gondok, az ízületi problémák, a csont-és fogproblémák, az idegbecsípődések, a hajhullás, a rendszeres megfázás, a gyakori torok-és fülfájás