Nőiességed felfedezése program – Női kiteljesedés

Egyedülálló lehetőséget kínálok Neked nőiséged, nőiességed felfedezésére, megtalálására, előhozására!

Segítek Neked megtalálni Benned az istennőt, megláttatni a nőt, a csodálatos édesanyát. Megtanítom, hogyan szeresd magad, a tested, a lelked. Megtanítalak az elfogadásra, mind magad, mind mások tekintetében.

Segítek letenni a negatív karmáid, mely a nőiséged érinti, segítek a nőiségedet ért támadásokat feloldani, elengedni, kitisztítani.

Megtanítalak újra bízni, hinni, szeretni, boldognak lenni. Kitisztítom testedből a negatív energiákat, majd védelemmel látlak el az újbóli támadások kivédésére.
Feloldom a rontásokat, átkokat, a Rád nézve negatív fogadalmaidat és hozzá segítelek Önmagad megtalálásához!

A módszer során energetikai és sejtszintű oldást is végzek, továbbá a negatív blokkok oldását is magába foglalja a kezelés. Megtisztítom a csakrákat, a testet, a lelket, az aurát.

A program egyéni, vagy csoportos formában is elérhető, körülbelül 1,5-2 órás egy alkalom. A program 5 részre van lebontva, melyet lehetőséged van Neked beosztani (1-2-3-4 hetente szeretnéd őket ütemezni).
A programhoz való hozzájárulás: 25.000 forint alkalmanként. Az 5 alkalomban benne van minden: energetikai tisztítás, átok levétel, az oldások, meditációk, feladatok, a folyamatos kapcsolattartás a köztes időkben stb! Ha szeretnéd a programot egy összegben fizetni, 10% kedvezményt biztosítok Neked!

Várlak szeretettel!

U.i.: Lehetséges mellékhatások: önszeretet, önelfogadás, lelki béke, egyensúly, harmónia, boldogság, a csodák befogadása…