Önszeretet tanfolyam

Gondod van az Önszeretettel? Mindig másokat helyezel magad elé? Nyomaszt a megfelelési kényszer? Csúnyának látod magad, a tested? Gyermekkorodban mindig bántottak?…

Ez a tanfolyam Neked szól, ha szeretnél másképp tekinteni magadra és az életedre!

Ezen a tanfolyamon részt veszel egy lelked körüli utazáson. Itt feloldjuk a félelmeid, a gátaid, a lelki blokkjaid. Töröljük a hamis képzeteket és megismered igazi Önvalód! A lelked hatalmas tisztuláson és gyógyuláson megy keresztül.
2. Ez után a tested körül fogsz utazni. Megláthatod, hogyan látod valójában magadat és hogyan látnak mások. Tisztítás segítségével elfogadod a tested és csodálatos átalakuláson mész keresztül.
3. A harmadik részben beszélünk az 5 szeretet nyelvről. Megnézzük, mi a Te szeretet nyelved. Ehhez egy tesztet fogunk elvégezni. Megbocsátás, neheztelés feloldása és elengedések lesznek zárásképpen.
4. Út a lelki békéhez, a Test-Lélek-Szellem harmóniája. Az egó lehalkítása után, megfigyeljük, mit üzen a lelkünk. Megérzésünk felerősítése. Negatív gondolatok átformálása. Kapcsolódás Önmagunkhoz.
5. Lelki sebeink beforrasztása, gyógyítása a Lótusz meditációm segítségével.
6. Az Istennői mivoltunk megélése. Kapcsolódás Földanyához. Teremtő erőink behangolása.

A tanfolyamon jegyzetet, teszteket, mantrákat fogtok kapni, a tanfolyam végén pedig egy oklevelet adok át, hogy legyen otthonra is egy kedves emléketek erről a csodálatos napról! 

A tanfolyam ideje alatt rágcsálnivaló, gyümölcs, tea és kávé fogyasztható. Fontos, hogy kényelmes ruhában gyere,mert sokat fogunk meditálni, hiszen ez is fontos része a tisztulásnak. A nálam tanult meditációk jó része otthon is elvégezhető majd! Ha valami extra igényed van a fogyasztással kapcsolatban, hozd magaddal! Másra nem lesz szükséged, csak a nyitottságodra! 

A tanfolyam energiái erősek lesznek, mivel egy napos, intenzív tanfolyam, kicsit fárasztó is, de a meditációk segítségével töltődünk is majd.

A tanfolyamhoz való hozzájárulás: 20.000 Forint.

A helyedet a tanfolyami díj előre utalásával tudod biztosítani.

Utalás beérkezésének határideje: tanfolyamot megelőzően 5 munkanappal.

Ha mégsem tudnál részt venni, ez az összeg felhasználható másik időpontban is, vagy bármely más tanfolyamomon, terápiámba beszámítom.

Várlak szeretettel Téged is, ha részt vennél ebben a csodálatos utazásban!