Pszichotronikus kezelés

Pszichotronika irányzata és ezen rendszerezése, a zselízi gyógyítóhoz, Csontos Vilmoshoz kapcsolódik. Amit megalkotott, egy holisztikus gyógyászati eljárás, ami hatalmas tudást fog össze.

A test mindig jelez, ha valahol gond van, de az emberek többsége nem veszi észre, nem szentel neki figyelmet, vagy nem tudja értelmezni azokat.

Ha valami rosszul megy az életünkben, nem sikerülnek a dolgaink, az azt jelzi, hogy megbillent a belső egyensúlyunk. Mikor billen az egyensúly, teremtéseink le korlátozódnak. Az Univerzumban minden energia és rezgés. Ha valahol elakad az energia, gátak/elakadások alakulnak ki, nincs folyamatos áramlás. A testünk egy rész szellemből, egy rész lélekből és egy rész fizikai testből áll (ez a hármas egység), a legsérülékenyebb részen, a lélek, vagy a szellem szintjén, ha “megbetegszik”, elakadás, blokk keletkezik. Ennek fizikai kivetülése a betegség a testben. Nem elegendő csak a fizikai testet gyógyítani. A gondolataink, hozzáállásunk, mindent jót és rosszat egyaránt életre tud hívni és a kimondott szavaink, erősítik ezeket a teremtéseket.

Pszichotronika a fény és a szeretet alapjaira építkezik, és ezekből táplálkozik. Egyik alap hitvallása, hogy mi magunk is fényből teremtettünk.

A szeretetlenség feloldása, gondolataink tisztára formálása és maga a szeretet, képes bennünket megvédeni a betegségek bármely formájától.

Pszichotronika módszere lelki és szellemi szinten hat, melyek együttes hatást gyakorolva a testre, feloldják az elakadásokat, blokkokat, betegségeket.

Ezzel a technikával lehetőség adódik arra, hogy közösen változtassunk betegségeken, azokhoz való feloldásukon és a lelki problémák feltárásán.

A módszer alkalmazása minden esetben egy közös munka, ami meditációval történik. Nem kell tartanod attól, hogy ez Neked nem megy, az sem baj, ha még soha nem voltál meditáción, mert Én végig vezetlek Téged és energetikailag támogatlak, figyelemmel kísérlek, tartom a teret. Ha valóban elhatároztad, hogy változtatsz és valóban gyógyulásra vágysz, hajlandó vagy szakítani a betegséggel és a betegségtudattal, a pozitív irányú változás elérhető! Tudd és hidd, hogy képes vagy arra, hogy a tested meggyógyítja magát, hiszen egy csodálatos szerkezet.

Sok kliensem van, akik korábban még nem meditáltak, nem is vizuális beállítottságúak, de mégis könnyedén végig viszik a meditációt, érzékelnek mindent és hatalmas boldogsággal, megkönnyebbüléssel és sikerélménnyel távoznak!

A módszer, nem csak betegség esetén alkalmazható, hanem lelki gondok, önszeretet hiány, önértékelési zavar, testképzavar, sorsfordítás, pár-, vagy egyéb kapcsolati gondok esetén, új munkahely bevonzása esetén is használható.

A kezelés minden esetben csakra tisztítással, harmonizálással és aura tisztítással kezdődik. Egy könnyed meditáció során, varázslatos utazást teszünk egy másik világban, ahol támogatást kapunk a fejlődésünkhöz.