Reiki kezelés

Reiki energia csatornázása, testünk, lelkünk, szellemünk egészségéért.
Lényege, hogy az Univerzum csodás energiáit engedjük át a testünkön és közvetítjük a kezünkön keresztül magunknak, vagy más élőlénynek. A módszer tökéletesen működik emberen, állaton és növényen is. Ahol a testünkben energia hiány keletkezik, fel ütheti a fejét a fizikai betegség.
Képzeljük csak el egy folyó medrét. Ha nincs gondozva, sok hordalékot hoz magával, egy idő után gát keletkezik, elakad az áramlás. Ebből a gócból előbb-utóbb komoly problémák lesznek, mivel a víz nem megy tovább, hatással van a természetre, helyenként nem lesz víz, borul az ökológiai rend.
Hasonlóképp van ez a testünkben is.

Ahol elakadás keletkezik, nem áramlik tovább az energia, energiahiányos területek keletkeznek. Ezeken a helyeken, ahol elvonódik, a test jelezni kezd, hogy probléma van és betegségek jelenhetnek meg. Ezzel a csodás módszerrel, képesek vagyunk pótolni az energiaveszteséget, ezáltal a blokkok kioldódnak és elindul a szellemi és fizikai gyógyulás.

A Reiki, a teljes test egészét kezeli, segít a stabilizálásban.
A Reiki kezeléshez nincs szükség diagnózisra, leletekre, de fontos tudni, hogy nem is helyettesíti az orvost! Orvosi kezelés kiegészítésére tökéletesen alkalmazható azoknak, akik nyitottak az alternatív terápiákra. A Reiki nem gyakorol negatív, tompító hatást semmilyen kezelésre, gyógyszerre, altatóra, csupán feltölti energiával. Tökéletes fájdalomcsillapító,
mellékhatások nélkül. Csak gondoljunk vissza gyermekkorunkra, nagyanyáinkra, mikor elestünk, fájt valamink, azt tanították, hogy fogjuk meg, tegyük oda a kezünket és „meggyógyul”. Már az őseink is tudták ösztönösen, mit kell tennünk.

Összességében, a Reiki egy intelligens energia, ami harmonizál, oldja a stresszt, csillapítja a fájdalmat, elősegíti spirituális fejlődésünket.