Reiki mester fokozat

Reiki Mester tanfolyam azoknak, akik már elvégezték a Reiki 2-es tanfolyamot is.

Várlak szeretettel, bármilyen irányzaton is végezted az első kettőt (a tanfolyam előtt okleveled bemutatásával!).

A Reiki beavatások között el kell telnie 21 napnak, hogy a tanuló teste feldolgozza azt az energiát amit kap a beavatás során. Ebben az időszakban, a test-lélek-szellem csodás átalakuláson megy át, életre szóló pozitív változást hozva életünkbe.

Miért jó Neked, ha elvégzed a Mester fokozatot?

A Reiki Mester beavatás során, 100%-os mértékben hozzá férsz a forrás energiájához, még hatékonyabban és gyorsabban tudod gyógyítani, kezelni magadat és másokat. Tehát korlátlanul hozzá férsz a forrás energiájához! Ezen a tanfolyamon már mesteri szinten végzed a táv és személyes kezeléseket, számos új hasznos információval bővítve tudásod!

Mi is az a Reiki?

Egy ősi tibeti módszer, ami az egyetemes életerő energiát jelenti. Lényege, hogy az Univerzum csodás energiáit engedjük át a testünkön és közvetítjük a kezünkön keresztül magunknak, vagy más élőlénynek. A módszer tökéletesen működik emberen, állaton és növényen is. Ahol a testünkben energia hiány keletkezik, felütheti a fejét a fizikai betegség. Ezzel a csodás módszerrel, képesek vagyunk pótolni az energiaveszteséget és elindul a szellemi és fizikai gyógyulás.

A Reiki, a teljes test egészét kezeli.
Bárki által könnyen tanulható és alkalmazható módszer, semmilyen előképzettséget nem igényel!

A beavatás során a tanuló összeköttetésbe kerül az energiaáramlattal, megemelkedik a rezgésszintje, energikusabbá válik, és csodás fejlődésen megy keresztül. Ezáltal nyugodtabb lesz, megnő a hite, és pozitív életszemléletet kap.

Mivel a Reiki nem a saját test energiáját használja fel, hanem a tiszta csatornán fér hozzá az egyetemes energiához, a terapeuta életenergiája stabil marad, nem csökken!

A Reiki beavatások között el kell telnie 21 napnak, hogy a tanuló teste feldolgozza azt az energiát, amit kap a beavatás során. Ebben az időszakban, a test-lélek-szellem csodás átalakuláson megy át, életre szóló pozitív változást hozva életünkbe.

A férőhelyek száma korlátozott, maximum 6-8 fő! Így, ha mindenképp szeretnél ott lenni, mielőbb foglald le a helyed! 💜

A tanfolyam díja: 45.000 Forint.

A helyedet a tanfolyami díj előre utalásával tudod biztosítani.

Utalás beérkezésének határideje: tanfolyamot megelőzően 5 munkanappal.

Ha mégsem tudnál részt venni, ez az összeg felhasználható másik időpontban is, vagy bármely más tanfolyamomon, terápiámba beszámítom.

A tanfolyamon jegyzetet biztosítok és a végén oklevelet adok át!

Várlak szeretettel Téged is, ha részt vennél ebben a csodálatos utazásban!