Számmisztikai elemzés

Sokan emlegetik úgy, mint az önismeret önálló tudományát, tehát hatalmas segítséget nyújt abban, hogy megismerjük Önmagunkat. Egy komplex elemzésből megtudhatjuk, hogy mik az erősségeink, mink a gyengéink, milyen sorsfeladatunk van, milyen karmát hordozunk (családi
karma), életciklusokat számolhatunk ki, segíthet abban is, hogy fontos döntéseket hozzunk meg életünk során. Ha még keresed a hivatásod, az elemzés segít megtalálni az utad, vagy, ha nem érzed ott jól magad, ahol vagy, megérted az okát és könnyebb lesz a váltás!

Az elemzés elolvasása közben megérkezik az “aha” felismerés, hirtelen minden összeáll, rég meg nem értett dolgok, összefüggések, miértek.
Lehetőséged van arra is, hogy párkapcsolati elemzést kérj! Ez kettőtök elemzését fogja tartalmazni, amely segítségével jobban megismerhetjük társunkat, milyen problémák lehetnek, mivel lehet kiküszöbölni azokat, mivel tudod segíteni, támogatni a párodat, illetve fordítva! Az elemzés segít, hogy jobban megismerd és megértsd Önmagad és Társad, illetve a
közös feladatotok!
(Kapcsolati elemzést kérhetsz szülővel (anya-lánya kapcsolati elemzés), gyermekkel, munkatárssal is!)

Az elemzésed kéréséhez a pontos neved (leánykorit is) és a születési dátumod kell megadnod! Páros elemzésnél a párod adatait is.
Minden elemzést előre utalás után készítek el 10 munkanapon belül és e-mailben küldöm az eredményt!

Egy személy elemzése: 10.000 Forint. Páros elemzés: 22.000 Forint, amit tartalmazza mind a kettőtök pontos elemzését, illetve a párkapcsolati elemzést is. SOS elemzés kérés: előre utalás után, legkésőbb másnap estig elkészül, +4.000 Forint “SOS díj” ellenében.

Minden elemzés végén tanácsokkal látlak el, amik segítségedre/segítségetekre lehetnek az élet útvesztőiben, a Te vagy a párkapcsolatod elakadásaiban!

Ismerd meg jobban Önmagad!