Szerelem gyümölcs

Babaváró programok

Szerelemgyümölcsként gondolok Babaváró Programomra, ahol olyan hölgyeknek segítek, akiknek termékenységi, meddőségi, vagy nőgyógyászati problémáik vannak. Mindig örömmel hallom azoktól, akik járnak, jártak hozzám konzultációra, hogy sikeresen megtermékenyültek, vagy éppen már megszülték egészséges gyermeküket. Jelenleg is több várandós kismamával dolgozom együtt és kérésükre, hamarosan dúlaként támogatom őket a nehéz órákban.

Nem vagyok orvos, ezt fontos tudnod. Hiszem, hogy nagyon sok dolog, betegség, termékenységi probléma lelki eredetű. Ezek kioldására fejlesztettem ki egy saját programot (tanult és született képességek kombinációjából), a Babaváró kezelést. A Theta Healing ® technika segítségével megnézzük, hol akadtál el, milyen mélyen gyökerezik a termékenységi probléma.
Rengeteg dolog lehet, ami útjába áll a gyermekvállalásnak. Mióta a hivatásom végzem, elég széleskörű palettával találkoztam, hogy ezekből párat említsek: szüléstől való félelem/halálfélelem, félelem a sikertelenségen, „elég jó anya vagyok-e ahhoz, hogy egy kis lélek engem válasszon”, előző életekbeli negatív minták (gyermek elvesztés, vagy gyermekként hátra hagyás, neheztelés, beteg gyermek születése, korai halálozása stb.), előző rosszul megélt párkapcsolatok mintái, korábbi abortusz, vagy vetélés stb. Miután megkerestük és kioldottuk a negatív berögződéseket, mintákat, jöhet az újra programozás. 
A program következő része energetikai minták elengedéséről, oldásáról és tisztításáról szól. Tisztítom a sejtmemóriaterületeket, a szakráliscsakrát, így felkészül az energiatest is a befogadásra.