Theta Healing Konzultáció

Mi az a Theta Healing?

Egy rendkívül hatásos lelki blokkoldó technika. Segítségével feloldhatjuk a régi berögzült mintákat és egy új valóságot teremthetünk meg magunknak.

Hogy működik a Theta Healing?

Meditatív állapotban csatlakozunk a feltétel nélküli szeretet teréhez és megkeressük/kiássuk a probléma gyökerét és korábbi minták, negatív hitrendszerek, negatív érzések helyett, új, pozitív érzéseket, érzelmeket töltünk le. A technika segítségével olyan érzéseket is megtanulhatunk, amiket korábban nem ismertünk. Például a feltétel nélküli szeretet, a türelem, a szerelem érzése (igen, sokan nem ismerik fel, ha szerelmesek), a boldogság, a harmónia, biztonság stb.
Fontos! Ez nem hipnózis! A kezelés alatt végig tudatodnál vagy, minden program törlését és töltését a Te engedélyeddel végzem el! Semmi olyan nem történik, amit nem szeretnél!😇

A módszert, amivel dolgozom, Vianna Stibal (USA) alkotta meg, aki saját magát szerette volna kigyógyítani a rákból. A módszer sikerességét megtapasztalva, elkezdte másokon is alkalmazni a technikát, majd létrehozta a Theta Healinget.
A gyógyítás maga, théta állapotban történik, melyet minden nap átélünk, mikor alszunk. Ez közvetlen a mélyalvás előtt és után következik be. Ebben az állapotban, az egót kiszorítva, tudatalattinkkal tudjuk felvenni a kapcsolatot és képesek vagyunk megváltoztatni hitrendszereinket.
Hitrendszereink közé tartozik minden, amiben hiszünk. Legyen ez egy rossz tapasztalás, hozott szülői minta, előző életbeli probléma. Théta állapotban, vezetett meditáció során törölhetjük ezeket a negatív programokat, melyek megnehezítik mindennapjainkat, testi-lelki betegségeket produkálnak. A negatív blokkok helyére, pozitív betöltésekkel csodálatos, akár új, számunkra eddig ismeretlen érzéseket tapasztalhatunk, tanulhatunk meg.

Mi is az a théta állapot?

Öt féle agyhullámot különböztetünk meg:
Az első a béta: ebben az állapotban éberek vagyunk, az agy képes gyors reakciókat leadni.
A második az alfa: itt egy félelmektől mentes, ellazult állapotban vagyunk. Nem vagyunk teljesen éberek, de nem is alszunk. Alfa állapotban jönnek a legjobb ötleteink, itt tudunk a legkönnyebben problémát megoldani.
A harmadik a théta állapot: ebben az állapotban már majdnem alszunk, egyfajta meditatív állapotban vagyunk. Ezen a szinten található a tudatalattink, ahol az elménk irányítja a tudatos és tudattalan területeket. Itt találhatók az emlékeink, tisztábbak az érzéseink/érzékeléseink, itt találhatók a hiedelmeink és minden, ami a viselkedésünkért, gondolkodásunkért felelős. Ebben az állapotban történik a hipnózis, a gyógyítás, az agy átprogramozása és ezt az állapotot használja a Theta Healing (théta gyógyítás) is.
A negyedik a delta: ez már a mély alvás állapota. Itt aktiválódik a növekedési hormon, itt történik a regenerálódás, itt tudunk kommunikálni a tudatalattival. Érdemes ébredés után feljegyezni az álmainkat, mert válaszokat, üzeneteket hordoznak magukban, még a legképtelenebb álmok is!
Az ötödik pedig a gamma agyhullám: ez a legmagasabb frekvencia, 40 Hz+, melyben a legtisztábbak megérzéseink, tisztán látásaink. Ébredéskor és alvás közben vannak jelen ezek a hullámok.

Az ásás technikája, érzelmek letöltése/törlése

A testünkben már a fogantatásunktól fogva tudják a sejtjeink, hogy mire számíthatnak, mikor a receptoraikon keresztül üzenetet kapnak. Minden sejtnek van receptora, ami azért felelős, hogy fogadják az infókat, tápanyagokat, hormonokat. Megtanulják, hogy melyik érzés milyen. Ha nincs receptor, hiába jön az érzés, nem tud bekapcsolódni és „nem ismerjük fel”. Például lehetsz te boldog, élhetsz boldog életet, de, ha valami közben folyton hiányzik, még, ha logikusan végiggondolva is mindened adott, rendben vagy Önmagaddal is, nem fogod felismerni, érezni az igazi boldogságod. Vagy például, ha a családodban depressziós volt valaki, könnyen kialakulhat ehhez receptorod, így egész életedben teremted magadnak a nyomasztást, a depresszióra való hajlamot, még, ha „nem is lenne dolgod vele”. Ha a hiedelmeidet módosítjuk, az új sejtreceptorok új idegpályákat fognak létrehozni az agyadban és megtanulsz depresszió nélkül, harmóniában élni. Ezeket a hiedelmeket, a Theta Healing ásás technikájával tudjuk feloldani könnyedén.

Mit adhat Neked a Theta Healing?

Segít feloldani a lelki blokkjaid!

Segít, hogy letedd az önbizalomhiánnyal, önképzavarral, önértékelés hiányoddal való harcodat!

Segít önmagad lenni

Nőként és férfiként is segít, hogy megélhesd azt, aki/ami vagy! Ha eddig nem tiszteltek, elnyomtak, nem szerettek, vagy nem viszonozták a szereteteted, ideje, hogy változtass ezen!

Megtalálhatod álmaid munkahelyét, életcélod, életfeladatod!

Ha még nem tudod, mi szeretnél lenni, merre menj tovább, mit tanulj, milyen hivatást válassz, a módszerrel megtalálod a Neked való végzettséget, iskolát, képzést stb!

Segít, hogy pozitív nézőpontból tekints az életedre!

Életed minden területén pozitív változást hozhat!

Meggyógyulhatsz betegségeidből, allergiádból!

Segít, hogy a tested gyorsan regenerálódjon, akár műtét előtt állsz, vagy már túl vagy rajta!

Megtalálhatod/Rád találhat lélektársad!

Javulhatnak emberi kapcsolataid (szüleiddel, gyermekeddel, pároddal, barátaiddal-ha nincsenek, akkor képes leszel új kapcsolatok felé nyitni)!

Rendeződik a pénzzel való kapcsolatod!

 Képes leszel több pénzt előteremteni, megtanítalak arra, hogyan tekints a pénzre, mint energiára és ezáltal több pénzt vonzol be az életedbe (például nyerhetsz a lottón, vagy kaparóson, esetleg pénzt találsz az utcán, vagy egy új munkahely talál rád, sokkal magasabb fizetésért stb…)!

Ez a felsorolás csak töredéke annak, amit nyújthat Neked a Theta Healing! Keress bizalommal, bármilyen problémával is küzdesz!